24 Kasım 2018 19:05

”Dernekler Birliği Açıklaması Bilgimiz Dışındadır!”

Beykoz Dernekler Birliği’nin yaptığı basın açıklamasına ilk tepki Beykoz Giresunlular Derneği’nden geldi.

Beykoz Dernekler Birliği’nin yaptığı basın açıklamasına ilk tepki Beykoz Giresunlular Derneği’nden geldi. Giresunlular Derneği; “Siyasi Partilerin iç işlerine karışmak Derneklerin işi değil. Bu bildiri bilgimiz dışındadır” dedi.

Beykoz Dernekler Birliği’nin Beykoz Belediye Başkan Adayının Beykozlu olması yönünde yaptığı basın açıklamadan bilgisi olmayan  Beykoz Giresunlular Derneği’nden tepki geldi.

Dernek Başkanı Ali Bilir tarafından yapılan basın açıklaması

‘’Beykoz il dernekler birliği tarafından Beykoz basınına gönderilen basın açıklaması ile ilgili Beykozlu Giresunlular Derneği’nin hiçbir bilgisi yoktur. Böyle bir basın açıklaması toplantısına Derneğimiz katılmamıştır. Beykoz Giresunlular Derneği olarak bizler bir siyasi partinin tasarrufuna katılma gibi bir düşüncemiz & görüşümüz olamaz.

Siyasi partiler istediğini aday gösterir, neticede seçimi kazanma veya kaybetmenin hesabını siyasi partiler kendileri yapar. Yöre derneklerimiz kendi kuruluş amaçları doğrultusunda faaliyet göstermedirler. Tabii ki şehirlerin yönetimine de müdahil olmalıdırlar fakat buradaki durum siyasi partilerin göstereceği adaylarla ilgilidir.

Biz Beykozlu Giresunlular Derneği olarak Dernekler Birliği tarafından açıklanan basın bildirisine hiçbir şekilde müdahil değiliz. Böyle bir toplantıya katılmadık, böyle bir toplantı gündemi ile bir araya gelmedik, böyle bir basın bildirisi tamamen Beykozlu Giresunlular derneği bilgisi dışında yapılmıştır.’’