20 Aralık 2016 20:35

BEYKOZ KIZILAYDAN EMNİYETE ZİYARET

Türk Kızılayı Beykoz Şubesi, geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ta gerçekleşen 29 kişinin şehit olduğu, 166 kişinin yaralandığı hain saldırıdan ötürü Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gönüllü bir sosyal hizmet kuruluşu olan Kızılay, tüzel kişiliğe sahip, yardım ve hizmetleri karşılıksız olan ve kamu yararına çalışan bir yapıda hizmetlerine devam etmekte olan Türk Kızılayı’nın Çiğdem Özkan Başkanlığındaki Beykoz Şubesi, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü M.Sururi Saydam’ı ziyaret etti. Ziyarete Kızılay ve Beykoz Doğu Karadenizliler Başkan Yardımcısı İdris Kurt, Beykoz Beleidiye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Hocaoğlu, Eczacı Necati Ak ve Rıdvan Çakır eşlik etti.

Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Sururi Saydam, Devlet ve Milletin kenetlendiğine vurgu yaparken, Devletin terörün üstesinden geleceğini vurguladı. Kızılay Şube Başkanı Çiğdem Özkan ise, Kızılay olarak her zaman hazırlıklarının bulunduğunu, kan ihtiyacını karşılayabilecek donanımları sağladıklarını, titiz çalışmalar yürüterek her zaman Devletinin ve Milletinin yanlarında olduklarını vurguladılar.

Ziyaretin ardından Emniyet Müdürüne çiçek takdim edildi.